Nye vaner

Publisert 9. september, 2021. Av Tjodun Felland.

I arbeidet med vokalkunstner Ruth-Wilhelmine Meyer øver jeg blant annet på å fortelle til et tenkt publikum bak meg. Det var en fremmed tanke med en gang, jeg har vært glad i å se på publikummet mitt, og har bøyd meg framover for å komme dem i møte, eller hente dem inn hvis jeg har følt på manglende respons. Dette er for invaderende mener Ruth-Wilhelmine, og jeg merker at når jeg forteller til de som står bak, er jeg mer tilbakelent, mer samlet og det kjennes som om jeg er tryggere på det jeg har å formidle, mer inviterende enn insisterende. Jeg har fått smaken av en større hvile i utøvelsen, men det krever øvelse, øvelse, øvelse. Å øve for å endre vaner har blitt et nytt mantra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Tidligere innlegg: