Vi har laget et hefte!

Publisert 10. september, 2015. Av Sara Birgitte Øfsti.

 

Vi har skrevet om det vi har gjort, tenkt, lært, analysert og reflektert i prosjektet «Brytninger; mening, logikk og forrykning» og samlet det i et lite hefte. Vi rakk til og med å få det ferdig til Fortellerfestivalen 2015. Det sto i en bokhylle i foajeen og lyste opp. Selv om det kanskje ikke var så mange som bladde i heftet vårt og enda færre som kjøpte det, er vi stolte over:

1. Vi har klart å beskrive og sette ord på de nye erfaringene vi gjorde oss i arbeidet med «Brytninger».

2. Vi har konkret, håndfast dokumentasjon over et stort utforsknings- og utviklingsarbeid.

3. Det ble enda mer klart og tydelig for oss, hva vi faktisk har gjort, lært og tenkt i prosjektet, gjennom utallige runder og fram og tilbakesendte manus og tekstutkast. Det er sant det de sier – man lærer gjennom å skrive!

4. Vi ser så proffe og fine ut på glanset papir. Takk til Hilde Kringeland for den grafiske jobben hun gjorde! 
IMG_1453

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Tidligere innlegg: